Astana avaldas Vuelta koosseisu: Kangert asub püüdma kõrget kohta

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert (esiplaanil) koos Vincenzo Nibaliga.
Tanel Kangert (esiplaanil) koos Vincenzo Nibaliga. Foto: SCANPIX

Astana jalgrattameeskond avalikustas koosseisu, kes asub starti aasta viimasel suurtuuril Vuelta. Loomulikult on Astana koosseisus ka Tanel Kangert, kes saab Hispaania velotuuriks vabad käed püüda üldarvestuses kõrget kohta.

Lisaks Kangertile ootab Astana üldarvestuses suuri tegusid ka itaallaselt Fabio Aru’lt, kes lõpetas tänavu Giro d’Italia kolmanda kohaga. Kangert on tänavu suurtuuridest juba osalenud Tour de France’il, mille ta lõpetas kokkuvõttes 20. kohaga. Eestlane oli ka mullu Vueltal stardis ja siis teenis ta kokkuvõttes 11. koha, tiimi toonane liider Vincenzo Nibali lõpetas eelmisel aastal Vuelta teise kohaga.

Astana koosseis tänavuseks Vueltaks: Fabio Aru (Itaalia), Mikel Landa (Hispaania), Andrea Guardini (Itaalia), Paolo Tiralongo (Itaalia), Tanel Kangert, Jacopo Guarnieri (Itaalia), Andrey Zeits (Kasahstan), Daniil Fominõh (Kasahstan) ja Andrei Lutsenko (Kasahstan).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles