Gary Lineker sattus Twitteris «pasatormi»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gary Lineker
Gary Lineker Foto: SCANPIX

Inglise jalgpallikoondise legendaarne ründaja Gary Lineker sattus Twitteris «pasatormi».

BBC saate Match of the Day saatejuht ja Inglise jalgpallikoondise läbi ajaloo üks paremaid väravakütte Lineker tunnistas 2010. aastal antud intervjuus, et kergendas end 1990. aastal jalgpalli MMil Itaalias mängus Põhja-Iirimaa vastu väljakule, edastab iltasanomat.fi.

Linekeri juhtum tõesti uuesti üles seoses Šveitsis Zürichis toimunud Euroopa kergejõustikumeistrivõistlustega, kus prantslasest jooksja Pierre-Ambroise Bosse lasi enne 800 meetri jooksu starti püksi.

Viimastel päevadel on Linekeri aadressil saadetud tviite, milles talle hõõrutakse nina alla 1990. aastal jalgpalli MMi alagrupimängus juhtunut.

«Sa kergendasid end mängu ajal väljakule,» seisis ühes tviidis.

Lisaks on sotsiaalmeediasse pandud pilapilte, milles Linekeri on näha end kergendamas erinevates kohtades ja erinevatele isikutele.

Lineker suhtus esmalt huumoriga, kuid siis sai ta mõõt täis.

«Ükskõik, mida ma viimasel ajal ei tviidi, ikka saan vastuseks, et ma tegin väljakule väljaheite. Samas saatjate sõnumid haisevad,» teatas eksjalgpallur.

Lõpuks blokeeris Lineker kõik, kes talle kunagist juhtumit meelde tuletasid.

Lineker lahkus Twitterist ka 2013. aasta sügisel, siis oli ta sealt eemal vaid kaheksa päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles