Õuekallas liitub Järvamaa võrkpalliklubiga

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Õuekallas.
Kristjan Õuekallas. Foto: Toomas Huik / Postimees

Eelmise hooaja lõpus ketsid varna riputanud Kristjan Õuekallas otsustas eeloleval hooajal liituda Schenkeri liigas mängiva Järvamaa Võrkpalliklubiga, teatas volley.ee.

«Olin otsustanud tippspordist loobuda, kuid suvel suutsin vigastused välja ravida ja head vormi hoida ning Järvamaa võrkpalliklubi juhi suurepärane veenmisvõime pani mind meelt muutma,» vahendas volley.ee Õuekalda sõnu.

«Mul on hea meel, et nii väärikas võrkpallur otsustas ketsid varnast võtta ja uuel hooajal Järvamaa võrkpalliklubiga liituda. Võib öelda, et nüüd on meeskond komplekteeritud ja lähme julgelt uuele hooajale vastu,» rääkis Järvamaa võrkpalliklubi juht Veiko Tihemets.

Pärnus mängijakarjääri alustanud 33-aastane Õuekallas on 9-kordne Eesti meister ning ta on mänginud nii välisklubides kui ka Eesti koondises.

Klubi esimeseks vastaseks Schenker liigas on Pärnu võrkpalliklubi ning kohtumine toimub 4. oktoobril Paide E-Piim Spordihallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles