Taaramäe sõlmis Astanaga aastase lepingu

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Mihkel Maripuu

Astana jalgrattatiim teatas oma koduleheküljel, et nad on sõlminud Rein Taaramäega aastase lepingu. Teatavasti sõidab Astana ridades ka Tanel Kangert.

«Me oleme õnnelikud, et saime Rein Taaramäega sõlmida aastase lepingu 2015. aastani,» teatas Astana jalgrattameeskond oma koduleheküljel.

«Eestlasest mägironija on meie tiimile kõvaks täienduseks ja loodetavasti leiab ta meie võistkonnas koha ja saab oma täielikku potentsiaali näidata,» kirjutas Astana peamänedžer Alexandr Vinokurov Astana koduleheküljel. Ta lisas, et Taaramäe saab mägedes abistada nii Vincenzo Nibalit kui Fabio Aru'd ning ühtlasi ka oma kaasmaalast Tanel Kangertit.

«Ootan põnevusega uut hooaega. Teistsugune tiim, teised sõidud, uus varustus ja teine taktika. Lahe! Leping Astanaga on tehtud üheks aastaks,» kirjutas Taaramäe oma Facebooki leheküljel.

Taaramäest saab Astana jalgrattatiimi viies sõitja, kes on 2015. aastani nendega lepingu sõlminud.

Siiani on Taaramäe alates 2008. aastast sõitnud Cofidise meeskonna ridades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles