Eestlased jäid ujumise EMil edasipääsust kaugele

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Aljand.
Martti Aljand. Foto: Jaanus Lensment

Täna jätkus Berliinis ujumise EM, kus eestlased jäid edasipääsust üsna kaugele. Meeste 200 meetri rinnuliujumises said Martin Allikvee 28. ja Martti Aljand 30. koha. Kätlin ja Sigrid Sepp jäid 100 meetri seliliujumises neljandasse kümnesse.

200 meetri rinnuliujumises näitas head minekut Martin Allikvee, kes parandas enda isiklikku rekordit lausa 6 sekundiga. Allikvee ajaks märgiti 2.16,22. See aeg on vaid sekund nõrgem Martin Liivamäe nimel olevast Eesti rekordist. Allikvee sõnul valmistuski ta just selleks alaks ning on tulemusega üsna rahul. Lõppkohaks märgiti protokollis talle 28. koht.

200 meetri rinnuliujumises oli stardis ka Martti Aljand, kes ujus Allikveega samas vahetuses ning oli 150 meetri pöördes temast eespool, kuid lõpus jõud rauges ja tema ajaks märgiti 2.16,71. Selle tulemusega saavutas Aljand 30. koha. Aljandi sõnul keskendub ta nendel võistlustel rohkem 50 ja 100 meetri rinnuliujumise peale ning polegi teinud sellist trenni, et ujuda 200 meetrit väga kiiresti. Üldplaanis jäi Aljand oma ajaga rahule.

100 meetri seliliujumises tegid eestlastest stardid Kätlin ja Sigrid Sepp. Vanem õde Kätlin ujus ajaks 1.05,37 ning saavutas sellega 35. koha. Sepa sõnul ei jäänud ta oma sooritusega rahule ja lootis palju kiiremini ujuda.

Nooremal õel Sigridil jäi samuti isiklikust rekordist ligi sekundi kaugusele. Sigrid ujus tulemuseks 1.05,61 ning sai sellega 36. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles