FIFA jättis Barcelonale määratud karmi karistuse jõusse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel suvel liitus Barcelonaga Luis Suarez
Sellel suvel liitus Barcelonaga Luis Suarez Foto: SCANPIX

Rahvusvahelise jalgpalliliidu FIFA apellatsioonikomitee lükkas tagasi FC Barcelona ja Hispaania jalgpalliliidu edasikaebused Barcelona klubile määratud üleminekukeelu osas ning otsustas, et klubi järgmise kahe üleminekuakna jooksul enda ridadesse uusi mängijaid registreerida ei saa.

Barcelona jaoks hakkab keeld kehtima 2015. aasta jaanuarikuise üleminekuakna algusest ning kehtib kuni 2016. aasta jaanuarini - see tähendab, et tuleval talvel ega järgmisel suvel Barcelona uusi mängijaid osta ei saa, vahendab Soccernet.ee.

Algselt määrati keeld aprilli alguses, kuid Barcelona edasikaebuse tõttu lükati selle algust edasi. See lubas omakorda klubil oma vajalikud ostud ära teha ning kuna akna sulgumiseni on veel natuke aega, saab meeskond omale veelgi täiendusi tuua.

Keelu põhjuseks oli korduv alla 18-aastaste mängijate palkamisega seotud reeglite rikkumine. Lisaks üleminekukeelule said nii klubi kui ka jalgpalliliit trahvi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles