Märtin kihutab legendaarse McRae kunagise Subaruga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markko Märtin Subaruga kihutamas
Markko Märtin Subaruga kihutamas Foto: Internet

Septembris Suurbritannias toimuval suurel rallipäeval näeb taas kihutamas Markko Märtinit, kes läheb rahva ette legendaarse Colin McRae kunagise Subaru Imprezaga.

Märtin osaleb päeva kuliminatsiooniks oleval kiiruskatsel, kus eestlane teeb kaasa Richard Burnsi fondi patroonina. Märtin oli 2001. aasta maailmameistri Burnsi lähedane sõber. «See on minu jaoks uus kogemus. Ma pole varem sellel sündmusel küll osalenud, kuid olen sellest lugenud. Hea, et saan nüüd ka ise osa võtta. Ma igatsen seniajani 10-15 aasta tagust rallide atmosfääri,» rääkis Märtin Rallyday 2014 kodulehele.

«Suurepärane on sõita McRae vana autoga. Vanad Imprezad ja Legacyd on erilised – need autod jäävad alatiseks fännide mällu. Hea on taas ühega neist sõita. Vanasid autosid on alati hea näha, kuid veel parem on neid kuulda. Mõnes mõttes on need huvitavad kui tänapäeva masinad,» jätkas Märtin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles