Raul Must püüab Bulgaarias tiitlivõitu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Andres Haabu

Eesti esisulgpallur Raul Must võitis Sofias Euroopa karikaetapil poolfinaali ning mängib neljapäeval finaalis.

Euroopa sulgpallimekas, Taanis, harjutava Musta poolfinaali vastaseks oli maailmaedetabelis mõnikümmend kohta tagapool paiknev treeningpartner Steffen Rasmussen. Tasavägises mängus võitis esimese geimi taanlane, kuid järgmised geimid ja kogu mäng seisuga 3:1 (3:11, 11:10, 11:9, 11:8) kuulus Mustale.

Poolfinaali järel tõdes Must, et mäng oli raske ning väga võitluslik. «Tunneme üksteise mängustiili väga hästi ning soosikukoorem oli minu õlgadel, see tekitas lisapingeid,» lausus Must. «Võitlesin kõvasti ning selle pealt tulid ka geimide lõpus võidupunktid. Palju aitas kaasa treener Mart Siliksaare tugi ja ergutamine. Olen rahul, et sain tugeva mängu ja enne järgmisel nädalal algavaid maailmameistrivõistlusi vajalikku võistlustunnetust.»

Turniiril teisena asetatud Raul Must kohtub neljapäeval peetavas finaalis esimese paigutusega Poola esinumbri Michal Rogalskiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles