Norra olümpiavõitjad sattusid õnnetusse, kolm inimest viidi haiglasse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öystein Pettersen pärast 2010. aasta olümpiavõitu
Öystein Pettersen pärast 2010. aasta olümpiavõitu Foto: SCANPIX

Norras Akerhusis toimus eile õnnetus, kus vigastada said paljud rullsuusatajad. Teise seas sattusid õnnetusse ka Öystein Pettersen ja Thomas Alsgaard.

Kümneliikmeline suusatajate grupp treenis parjasti Akerhusis, kui langusel kaotas keegi suuskade üle kontrolli ning tõmbas endaga pikali ka teised suusatajad. Kukkumine leidis aset suurel kiirusel ning kolm kannatanut viidi koheselt haiglasse. Petterseni kehal oli palju marrastusi ning murdunud sõrmeluu tõttu ootab teda operatsioon.

«Oleme šokis, kuid peame olema õnnelikud, et asi hullemini ei lõppenud,» ütles Pettersen, kelle sõnul kandsid kõik kukkumises osalenud sportlased kiivrit.

Pettersen võitis 2010. aasta olümpiamängudel kuldmedali tiimisprindis. Alsgaardi puhul on tegemist aga karjääri lõpetanud viiekordse olümpiavõitja ja kuuekordse maailmameistriga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles