Eesti U19 võrkpallurid said kodusel EMil neljanda kaotuse

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: SCANPIX

Eesti naisjuuniorid pidid Tartus jätkuval U19 vanuseklassi Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril võtma vastu neljanda järjestikuse kaotuse, kui 1:3 jäädi alla Tšehhile, teatas volley.ee.

Kolmanda geimi võit oli märgilise tähtsusega, sel turniiril oli tegemist esimese geimivõiduga. Esimese geimi alguses näitasid Eesti tüdrukud küll võitluslikku mängu ja võitsid mitmeid pikki pallivahetusi, kuid geimi lõpuks kogunes siiski vaid 15 punkti. Teist geimi kontrollisid tšehhid alguses lõpuni ja eestlannade saagiks jäi 14 punkti. Kolmas geim kulges Eesti neidude dikteerimisel, mis võideti seisuga 25:20. Ühe geimivõiduga eestlannade jõud ka rauges, Tšehhi pani sisse teise käigu ja võitis kindlalt 25:14.

«Mängu algusega pole ma üldse rahul, tugev vastane kasutas meie kangutamises kohe ära,» vahendas volley.ee peatreeneri Peeter Vahtra sõnu. «Kolmandas geimis õnnestusid meie taktikalised muutused: blokk hakkas tööle ja temporünnak toimis. Kogu võistkond hakkas elama ja see geimivõit oli suur saavutus,» lisas ta. 

Esimese alagrupi võidu kindlustas Serbia naiskond, kes võttis täna neljanda järjestikuse 3:0 võidu, sedapuhku Hollandi vastu. Teise medalimängudele viiva koha eest võitlevad Kreeka ja Tšehhi, mõlemal on enne viimast mängu koos 9 punkti.

I alagrupi paremusjärjestus:

1. Serbia 12

2. Kreeka 9

3. Tšehhi 9

4. Holland 4

5. Bulgaaria 2

6. Eesti 0

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles