Vassiljev tulevikust: võib juhtuda, et saan ka midagi valida

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev mängus Hollandiga.
Konstantin Vassiljev mängus Hollandiga. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev on pärast Permi Amkariga lepingu lõppemist endiselt koduklubita ja praegu hoiab ta end endiselt vormis Eestis. Siiski avaldas Vassiljev lootust, et lähiajal võib tema tuleviku osas midagi selgemaks saada.

«Praegu on kõik lahtine. Olen endiselt Eestis. Lähipäevad võivad edasise suhtes juba midagi näidata,» avaldas Vassiljev. «Aega on iga päevaga vähem ja midagi peab juhtuma.»

Nimeliselt on Vassiljevit seni seostatud Iisraeli kõrgliigas mängiva Petah-Tikva Maccabiga. Meeskondade nimedest ei soovinud poolkaitsja rääkida, kuid märkis, et võib tekkida ka olukord, kus tal tuleb mõne pakkumise vahel valida.

«Võib juhtuda, et saan ka midagi valida. Praegu on sellised variandid, et võib olla tuleb mingi valik teha,» rääkis Vassiljev. «Arvan, et testimisteks on aega juba väga vähe jäänud. Kui mõni suurem klubi kutsuks, siis võiks see võimalus veel olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles