Karistust ootav FC Barcelona valmistub kolmeks suurostuks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Cuadrado.
Juan Cuadrado. Foto: SCANPIX

Rahvusvahelise jalgpalliliidu FIFA apellatsioonikomitee lükkas eile tagasi FC Barcelona ja Hispaania jalgpalliliidu edasikaebused Barcelona klubile määratud üleminekukeelu osas ning otsustas, et klubi järgmise kahe üleminekuakna jooksul enda ridadesse uusi mängijaid registreerida ei saa. Seega kirjutavad täna mitmed Hispaania ajalehed, et FC Barcelona kavatseb käimasoleva üleminekuakna lõpus veel kõvasti kulutada.

Ajalehed Sport ja El Mundo Deportivo teatavad, et FC Barcelona on valmis kulutama üle 100 miljoni euro, et tuua meeskonda kolm suurepärast täiendust. Esmalt tahetakse tiimi tuua MMil Kolumbia koondise särgis säranud Juan Cuadrado, kellest peaks pikemas perspektiivis saama Dani Alvesi asendaja. 26-aastase Cuadrado eest on Barcelona valmis lauale laduma 45 miljonit eurot.

Lisaks soovib Kataloonia meeskond osta Madridi Atleticost poolkaitsja Koke ning Dortmundi Borussia staari Marco Reusi. Nende meeste puhul plaanitakse väidetavalt veidike teistsuguseid tehinguid. Hispaania meedia teatel ostaks Barcelona praegu mõlemad mehed ning annaks seejärel nad praegustele koduklubidele tagasi laenule. Seega oleks neil võimalik mööda hiilida ka FIFA  kehtestatud piirangust.

Nii teatab El Mundo Deportivo, et Barcelonal tuleb sel suvel Reus ära osta, kuna vastasel juhul ei õnnestugi Barcelonal kunagi sakslasest superstaari endale meelitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles