Eesti võrkpallineiud lõpetasid koduse EMi võiduta

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: SCANPIX

Tartus jätkuvatel võrkpalli U-19 vanuseklassi naisjuunioride Euroopa meistrivõistlustel kaotas Eesti viimases alagrupimängus 0:3 Bulgaariale ning lõpetas viimasena. Kohamängud kaheksa parima naiskonna vahel jätkuvad ülehomme, Euroopa meister selgub A.Le Coqi spordihallis pühapäeval.

Tänase mängu esimesed kaks geimi kulgesid bulgaarlannade dikteerimisel ja Eestil reaalseid võiduvõimalusi ei tekkinud. Avageimis jäi kodunaiskonna saagiks 21, teises 14 punkti. Viimasesse geimi jagus võitlust kõvasti, kuid 22:22 viigiseisul pani Bulgaaria siiski napi 25:23 paremuse maksma, kirjutab volley.ee.

Sidemängija Karmen Reiviku sõnul oli tänases mängus võitlust ja pingutamist kõvasti: «Kahjuks jäime jälle vastastele alla üldmängus, aga muidu olen rahul. Esimesed mängud turniiril olid väga rabedad, kuid iga päevaga läks paremaks. Serviga suutsime vastaseid hästi suruda ja see teeb heameelt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles