Pettunud Vettel: minu võrdlemine Ricciardoga on ebaaus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Neljakordne vormel-1 sarja maailmameister Sebastian Vettel leidis, et tema tänavuste tulemuste võrdlemine Daniel Ricciardoga on tema suhtes ebaaus.

Tänavusel hooajal on seni olnud kavas 11 etappi ning nende kvalifikatsioonides on Ricciardo oma tiimikaaslast edestanud seitsmel korral. Lisaks on Ricciardo teeninud tänavu kaks etapivõitu ja MM-sarja üldarvestuses edestab ta neljakordset maailmameistrit 43 punktiga. Ricciardo on kokkuvõttes kolmas, Vettel kuues, kirjutab Eurosport.

«Ricciardo on seni teinud väga head tööd ja selles ei kahtle keegi, siiski on minul olnud kvalifikatsioonides palju ebaõnne,» sõnas Vettel. «Ma ei suuda kõiki probleeme meenutada, kuid olen seetõttu palju aega kaotanud. Probleeme on olnud ka võistluste ajal ja see on frustreeriv.»

«Danieli õnneks on tal olnud sujuvam hooaeg. Ma ei ütle, et tal on kõik sujunud perfektselt, kuid tal on olnud võrreldes minuga vähem probleeme. Seega pole meie võrdlemine aus,» lisas Vettel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles