Tulevik selgub Vueltal: Kirsipuu võib Astanast lahkuda

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Kirsipuu tööpuudust ei karda.
Jaan Kirsipuu tööpuudust ei karda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Jalgrattaguru Jaan Kirsipuu jaoks võib teine aasta profiklubi Astana spordidirektorina jääda viimaseks, sest ülemusi on meeskonnas liiga palju.

Pärast uudist, et Astanas hakkab Tanel Kangerti kõrval sõitma ka Rein Taaramäe, ei osanud Kirsipuu öelda, kas ta määratakse teisegi eestlase mentoriks. «Õigupoolest pole teada, kas Astanas jätkangi. Meil on kaks-kolm spordidirektorit liiast. Mulle juba anti vihje, et võib-olla pean lahkuma, sest olen üks viimastest tulijatest. Tänavu võeti Astana palgale tiimi liidri Vincenzo Nibali treener, kes tegutseb samuti spordidirektorina. Tema jääb kindlasti paika,» selgitas Hispaania velotuuril viibiv Kirsipuu. «Eks siin, Vueltal, saab minu tulevik selgeks.»

Samas tõdes Kirsipuu, et ta väga ei muretse, kui lahkuma peab, sest ta ei saanud Astanas niikuinii teha seda, mida soovis: «Vastutust ja rabelemist võiks olla rohkem. Astanas on kõik sedavõrd hästi organiseeritud, et töösse on keeruline täit hinge panna, puudub loomingulisus. Eks hakkan siis, kui töö Astanas otsa saab, ajama Eesti-Soome profimeeskonna asja või lähen mõnda teise meeskonda. Lageda taeva alla kindlasti ei jää.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles