Kenneth Raisma alistas omavanuste Euroopa esireketi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma.
Kenneth Raisma. Foto: Igor Pissarev (Eesti Tennise Liit)

Eesti tennisist Kenneth Raisma mängis suurepäraselt ITF-i 2. kategooria noorteturniiril Budaörsis (Ungari), kus ta alistas veerandfinaalis korraldajate tippmängija, Tennis Europe U16 vanuseklassi edetabelis eurooplastest kõige kõrgemal kohal (4.) paikneva ungarlase Mate Valkuszi 6:3, 4:6, 7:6, vahendab tennis.ee.

Otsustava seti tie-breaki võitis Raisma kindlalt 7:1. Tõsi, maailma noorte (kuni 18) ITF-i edetabelis on Raisma Valkuszist üle saja koha kõrgemal, ent ungarlase tugevust tõestab ka fakt, et ta tuli U16 EM-il hõbedale, Raisma langes aga välja 1/8 finaalis, kuid võitis paarismängu koos Mattias Siimariga.

Poolfinaalis on Raisma vastane turniiril esimesena asetatud 17-aastane hispaanlane Pedro Martinez Portero, kes ITF-i edetabelis paikneb kõrgel 27. kohal. Martinez Portero on tänavu võitnud kolm ITF-i turniiri (2. või 3. kategooria), kuid noorte slämmiturniiridel pole 3. ringist kaugemale jõudnud. U18 EM-võistlustel oli hispaanlane veerandfinalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles