Postimees Hispaanias: Tiit Sokk: saame end maailma tippude vastu proovile panna

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hispaanias Guadalajaras peetava turniiri avamängu eel sõnas Eesti korvpallikoondise peatreener Tiit Sokk, et tänane kohtumine Senegali vastu paneb väga suure koormuse meie eesliinile, ent turniir on vajalik kondiproov.

«Tegime hommikul sissejuhatava treeningu, et reisituimus üle läheks. Käime ka taktikaliselt asjad üle ja usun, et oleme Senegali mänguks valmis,» sõnas Sokk Postimehele.

«Mis siin ikka karta, saime juba Venemaa vastu omad vitsad kätte. Selge see, et eesliinile langeb suur koormus, peame mõtlema, kust pikki rohkem abistada. Pikad NBA-poisid Senegalil kõige tegijamad on, aga eesliinid on siin kõigil võimsad,» rääkis juhendaja.

«Kõik osalejad on tugevad, Argentina puhul on tegu maailma täieliku tippmeeskonnaga ja see on hea, et saame end sellise tasemega võrrelda. Kuigi meil on mõned mehed puudu, aga kontrollmängudel on suurem kasu alati nõrgemal võistkonnal,» usub Sokk.

Eesti läheb täna kell 19:00 (Eesti aeg) algavas avamängus vastamisi Senegaliga, Postimees toob kohtumise tähtsamad hetked saalist lugejateni.

Lisaks Senegalile ja Argentinale mängitakse samuti MMiks valmistuvate Puerto Rico või Dominikaani Vabariigiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles