Postimees Hispaanias: Arbet videointervjuus: meil oli Senegali vastu oma võimalus

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpallikoondis alustas Hispaanias Guadalajaras peetavat turniiri 70:74 kaotusega Senegalile. Eesti parim oli 16 punktiga Gregor Arbet.

Kui mängu algus Eestile head ei tõotanud ja jäädi 4:15 kaotusseisu, siis teisel veerandajal koguti end, tehti ülevälja pressingut, kaugelt hakkasid pallid korvi kukkuma ning avapoolaja võitis Eesti 39:38. Enne viimast vaatust juhtis Senegal 56:54 ja lõpuks võttis Aafrika koondis neljapunktilise võidu.

«Alguses läksime liiga palju kaugelt viskama, ei teagi, kas kartsime või mis,» sõnas Eesti parimana 16 punkti toonud Gregor Arbet. «Oleks pidanud rohkem teravust hoidma, kui seda tegime, saime loogilisi viskeid ja olime mängus. Teisel poolajal tuli palju pallikaotusi ja sinna see läks. Meil olid omad võimalused. Teadsime, et eesliin on võimsam ja üritasime seetõttu tagant rohkem pressida,» lisas Arbet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles