Postimees Hispaanias: Varrak Argentina mängu eel: peame lootma heale päevale kolmesejoone tagant

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: Liis Treimann

Korvpallikoondise abitreener Alar Varrak sõnas tänaõhtuse Eesti - Argentina kohtumise eel, et õnnestumiseks tuleb kolmesejoone tagant hästi tabada ja head rütmi 40 minutit hoida.

«Mingit erilist tunnet ei ole selle mängu eel, vähe eksootiline ta on meie jaoks ja vähe kõvem kui Senegal. Kokkuvõttes mäng nagu mäng ikka ja näiteks klubihooajal Kalev/Cramos on mehed samuti saanud ühisliigas tugevate vastastega mängida,» sõnas Varrak.

Treenerid said vastase kohta ka veidi skautingut teha. «Meie kasutuses oli Argentina mäng Puerto Ricoga. Süvaanalüüsi ei teinud, aga põhiasjad vaatasime ära. Saime paar näpunäidet, mida jagada. Aga midagi väga kavaldada pole, klassi on neil kõrge. Tähtsaim on, et iga mees annab mees-mehe võitluses endast parima. Ei tohi liiga palju kiirustatud viskeid teha nagu eile juhtus. Peame meeskondlikku rütmi hoidma 40 minutit ja lootma heale päevale kolmesejoone tagant ja visked peavad sealt ka sisse kukkuma,» lisas Varrak.

Hispaanias Guadalajaras peetaval turniiril kohtub Eesti 2004. aasta olümpiavõitja Argentinaga täna õhtul kell 19:00. Postimees hoiab lugejaid mängu käiguga kursis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles