Seitsmes päev noorte OMil: 3x3 korvpallurid kaotasid Ungarile

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Levkoi.
Jaanus Levkoi. Foto: Liis Treimann

Täna olid noorte OM-il Eesti sportlastest võistlustules ainult 3x3 korvpallurid. Päeva ainsas kohtumises Ungariga tuli tunnistada madjarite 10:12 paremust.

Mängu esimeses pooles lasti Ungari 3:9 juhtima. «Mängu algus läks käest ära ja see maksiski kätte. Mängu teisel poolel polnud viga midagi,» ütles naiskonna treener Jaanus Levkoi.

Eesti on nüüd A-alagrupis seitsmest mängust viie võidu ja kahe kaotusega neljandal kohal. Alagrupi liidrid on Holland ja Ungari, kel kummalgi kirjas kuus võitu ja üks kaotus. Eestist edestab veel Hispaania, kel on samuti viis võitu ja kaks kaotust, kuid korvide vahe on +43 meie tüdrukute +33 vastu. Hispaania ongi homme Eesti naiskonna esimeseks vastaseks kell 12.40. Alagrupi viimane mäng on Saksamaaga kell 15.20.

Tänaseks planeeritud purjetamise medalisõidud jäid halva ilma tõttu ära ja tõsteti ümber homseks. Juhul kui ilm ka homme purjetajaid ei soosi, võetakse lõpliku paremusjärjestuse aluseks kuue siiani peetud sõidu edetabel. Eesti purjelaudur Brigita Viilop on praegu 14. kohal.

Homme selgub meie viiest kergejõustiklasest nelja lõplik tulemus Nanjingi mängudel. Kell 4.35 algab päeva oodatuim ala, meeste kaugushüppe A-finaal, kus võistleb eelvõistlusel teise tulemuse hüpanud Hans-Christian Hausenberg.  Kell 14.10 toimub noormeeste kuulitõuke A-finaal, millele Kert Piirimäe läheb vastu kvalifikatsiooni viienda tulemusega. B-finaalides kohtadele 9-15 võistlevad homme varahommikul vasaraheitja Georg Kaspar Räni (algab kell 5.10) ja kuulitõukaja Valeria Radajeva (kell 5.15).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles