Tartu Rulluisusprindi võit läks Venezuelasse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alfredo Moreno
Alfredo Moreno Foto: Tarmo Haud

Tartu Rulluisumaratoni raames sõidetud Tartu Rulluisusprindi võitis taas Venezuelauisutaja Alfredo Moreno. Finaalis seljatas ta Mart Markuse ja Lauri Koorti. Moreno võitis Tartu Rulluisusprindi ka eelmisel aastal.

Moreno näitas selget ülekaalu juba eelsõitudes, kui läbis 600 meetri pikkuse sprindiraja ajaga 1:02.4 ja edestas teise aja välja sõitnud Mart Markust üle kahe sekundi.

Ka finaalis oli 2012. aasta Tartu Rulluisusprindi võitja Mart Markus ainus, kes Morenoga lõpusirgeni tempot suutis hoida, kuid siis näitas Venezuela rulluisukuningas võimu ja jättis eestlased kaugele seljataha.

Naiste arvestuses oli parim Enel Kõrva, kes edestas finaalis Kristiine Kalevit ja Reelika Nurmsaart.

Rahvasprindi klassis selgitati parimad üksnes ajasõidus. Meeste arvestuses võitis Magnar Meinart, naistest oli parim Tuuli Vaher.

Tartu Rulluisumaraton toimub homme, kui Tartu valla teedel sõidetakse 21km ja 42km pikkused sõidud. Hetkeseisuga on mõlemale distantsile kokku registreerinud 1050 rulluisusõpra – pikemale 694 ja lühemale 356.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles