Marko Kristal: kui tahad meistriks tulla, siis niimoodi mängida ei saa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kristal
Marko Kristal Foto: Mihkel Maripuu

Jalgpalli Eesti meistrivõistlustel võitis tänases keskses mängus Sillamäe Kalev 3:0 Tallinna Levadiat. Pealinlaste peatreeneri Marko Kristali sõnul oli tema hoolealustel suuri probleeme häälestumisega.

«Kes rohkem tahtis, see täna võitis. Meil ol häälestumisega suuri probleeme – mitte ainult esimesel, vaid ka teisel poolajal. Muidu on nagu tahtmist olnud, täna mitte... Hea küll, lasime endale kiire värava lüüa, kõik eksivad, aga peame suutma ka niisuguses olukorras mängu tagasi tulla,» leidis Kristal, kes viitas 35. sekundil sisse lastud väravale.

«Teadsime, kuidas nad mängivad, midagi üllatavat meie jaoks ei olnud, aga nad olid individuaalselt paremad, palliga enesekindlamad, kaitse tugevad. Kas meil üldse momente oligi... vist mitte. Eelmises mängus lõime seitse väravat, millest me siin nädalaga ikka ära väsisime. Kui tahad meistriks tulla, siis niimoodi mängida ei saa!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles