Tavaraja Eesti meistriteks krooniti Timo Sild ja Evely Kaasiku

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Sild
Timo Sild Foto: Wikipedia.org

Jõgevamaal Palal peetud Eesti meistrivõistlustel orienteerumise tavaraja tulid võitjateks põhiklassides Evely Kaasiku (1.17.40; JOKA) ja Timo Sild (1.29.04; Kaitsejõudude SK).

Meeste põhiklassis sai hõbeda Lauri Sild (1.33.28) ning pronksi Olle Kärner (1.38.10), mõlemad esindavad Kaitsejõudude SK-d. Naiste esikolmikusse kuulusid veel Sigrid Ruul (1.26.39, JOKA) ja Eleri Hirv (1.28.57, OK Võru). Veel poolel rajal medalikonkurentsis olnud Kirti Rebane oli sunnitud katkestama, kui tihedas võsas tuli silmast välja kontaktlääts. Favoriidikoormaga ei tulnud toime Annika Rihma, kes jooksis küll kiiresti kuid rohkete vigade tõttu pidi leppima alles 6. kohaga.
 
Juurioride parimad olid Margret Zimmermann (OK Kape) ja Tõnis Laugesaar (Rakvere OK). Eraldi tunnustust pälvis rajameister Meelis Zimmermanni hea töö: 12 ruutkilomeetri suurusele nõudlikule võistlusmaastikule olid planeeritud Eesti meistivõistluste väärilised vaheldusrikkad rajad kõigile 430 osalejale 30 võistlusklassis ja sealjuures oli mahutatud A4-suurusele kaardile nii naiste 9,3 km 23 kontrollpunktiga kui ka meeste põhiklassi 13,7 km 32 kontrollpunktiga rada. 

 

Homme peetakse Palal noorte- ja veteraniklasside Eesti MV orienteerumise teatejooksudes. 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles