Tiit Sokk: Toome ja Raadik ei jäänud Argentina eesliinile milleski alla

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokk.
Tiit Sokk. Foto: Nuevoalcarria

Eesti korvpallikoondise peatreener Tiit Sokk leidis pärast Hispaania turniiril Argentinalt saadud 72:89 kaotust, et mehed võitlesid kõvasti, ent kokkulepitud asjadest ei peetud piisavalt kinni.

«Läks ikkagi pahasti, ei tea, kas mängude vähesuse tõttu või miks, aga ikka tegime liiga palju kiirustatud viskeid,» sõnas Sokk. «Sama nagu Senegali vastu – läksime oma rütmist välja.»

«Vastane on väga suurte kogemustega ja kõik meie eksimused karistati kohe ära, kui tahame nendega võrdselt mängida, peame 40 minutit absoluutselt oma plaanist kinni pidama,» lisas juhendaja.

Sokk lisas, et eesliinimehed Joosep Toome ja Rain Raadik olid eriti tublid. «Nad ei jäänud milleski alla – võitlesid lauas ja olid tublid, aga kogu võistkond võitles hästi,» sõnas Sokk. Raadik tõi 11 punkti ja 9 lauapalli, Toome arvele jäi 14 punkti.

Homme kohtub Eesti taas Senegaliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles