Sander Pärn ja James Morgan tõusid Saksamaa MM-rallil kolmandale kohale

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn Saksamaa MM-rallil.
Sander Pärn Saksamaa MM-rallil. Foto: Timo Anis

Sellel aastal autoralli MM-sarja raames sõidetava Drive DMACK Fiesta Trophy etappidel kindlat sõitu näidanud Sander Pärn ja James Morgan jätkavad samamoodi ka Saksamaa MM-rallil. Esimesed kolm etappi võitnud ja sarja liidrid alustasid Saksamaal teist võistluspäeva oma klassi neljandalt kohalt, päeva esimese poole viimase (42,51 km pikkune Panzerplatte kiirukatse) katsega tõusid nad kolmandale kohale ja püsisid seal kuni päeva lõpuni.

Drive DMACK Fiesta Trophy sarja liider on Yeray Lemes Hispaaniast ja teine Tom Cave, Pärna kaotus neile on vastavalt 3.21,7 ja 2.14,5. Neljandal kohal on belglane Ghislain de Mevius, kes kaotas oma kolmanda koha Panzerplatte esimesel läbimisel, kui sõitis teelt välja. Pärna edu tema ees on 1.10,5

«Tänase päevaga saame rahule jääda. Esimene eesmärk oli meil hoida Poola sõitja Szymon Kornicki selja taga, kui de Mevius tegi katuse ja langes samuti meie selja taha, siis oli eesmärgiks ka teda seal hoida, mis ka õnnestus. Tänased katsed sobisid mulle paremini, suurem osa katsetest olid märjad või niisked ja DMACK rehvi pehmem segu sobis meile hästi. Kiirus oli korralik, saime täna ka ühe katsevõidu, mis teeb headmeelt. Seal kus teadsin, et suudan sõita kiiremini, seda ka tegime, kogu päev läks plaanipäraselt. Eesmärk viimaseks päevaks on see, et lõpetada ralli samal kohal, kus hetkel oleme,» rääkis Sander Pärn peale Saksamaa MM-ralli teist päeva.  

Pühapäevased katsed:

08.28 SS15: Dhrontal 1 (18,03 km)

09.04 SS16: Grafschaft 1 (19,27 km)

11.55 SS17: Dhrontal 2 (18,03 km)

13.08 SS18: Grafschaft 2 (19,27 km) *Power Stage*

Drive DMACK Fiesta Trophy sarjas on Pärn ja Morgan võitnud kõik kolm senist etappi. Sõita on veel kaks etappi, lisaks Saksamaale veel Hispaania MM-ralli. Pärn ja Morgan on kogunud kolme etapiga 90 punkti, lähim konkurent Tom Cave on kolme ralli järel 53 punkti peal ja kolmandal kohal olev Yeray Lemes on kogunud 48 punkti.

Drive DMACK Fiesta Trophy peaauhinnaks on osalemine Drive DMACK meeskonna Ford Fiesta R5 autoga autoralli MM-sarjas WRC 2 klassis seitsmel etapil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles