ManU valmistub augusti viimastel päevadel veel osturalliks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daley Blind.
Daley Blind. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallifännid võisid sel nädalal rõõmustada, kui selgus, et meeskonnaga liitub argentiinlasest kaitsja Marcos Rojo. Erinevate teadete kohaselt plaanib ManU augustikuu viimastel päevadel teoks teha veel kolm tehingut.

ESPN Soccernet teatab, et ManU on lähedal Hollandi koondise äärekaitsja/kaitsva poolkaitsja Daley Blindi soetamisele. Allikate teatel on ManU tehingus üsna kindel ja väidetavalt peaksid viimased nüansid paika saama lähipäevadel.

Lisaks soovib United jõudu juurde ka keskväljale ja siinkohal on ManU juhendaja Lous van Gaal taas vaatamas oma endise hoolealuse suunas. Daily Mirrori teatel on odavalt saadaval Hollandi koondise kaitsev poolkaitsja Nigel de Jong ja praegune AC Milani mängumees tõmbab peagi selga Manchesteri klubi särgi. Teadete kohaselt peaksid nii Blind kui ka de Jong inglastega kokkuleppele jõudma paar päeva enne üleminekuakna sulgumist.

Suurim uudis seoses Manchester Unitediga on loomulikult Angel Di Maria tõenäoline liitumine meeskonnaga. Marca ja Sky Sportsi teatel on tehing sisuliselt kindel ja viimistlemist vajavad veel mõned detailid. Sportsmaili teatel paluti antud teemal kommentaari ka ManU poolt, kuid klubi ei soovinud praegu Di Maria teemal täpsemalt rääkida.

Hispaania ajakirjanike sõnul on Di Maria agent Jorge Mendes võtnud ette juba teekonda Manchesteri, et lepingu viimastes üksikasjades kokkuleppele jõuda. «Cristiano Rondalo soovitas Di Marial liituda Manchester Unitediga. Mendes tuleb seetõttu Singapurist Euroopasse, et tehing lõpule viia. Lepingu sõlmimine on väga lähedal,» teatas Hispaania jalgpalliajakirjanik Guillem Balague Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles