Real küsib Di Maria eest rekordilise summa, et soetada uus ründestaar

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao.
Radamel Falcao. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskonna peatreener Carlo Ancelotti teatas tänasel pressikonverentsil, et Angel Di Maria jättis tiimikaaslastega hüvasti ja lahkub klubist. Samas kirjutatakse aina enam, et Real nõuab argentiinlase eest koguni 94 miljonit eurot, mis on samas suurusjärgus Gareth Bale’i, Cristiano Ronaldo ja Luis Suarez’i üleminekutega.

«Di Maria otsustas, et tal on aeg meeskonnast lahkuda. Klubi tegi kõik võimaliku, et teda endale hoida. Di Maria jättis meeskonnakaaslastega hüvasti ja meie tänasime teda siin veedetud aja eest,» sõnas Ancelotti, kes ei maininud siiski argentiinlase uue koduklubi nime. «Ta tuli täna hommikul meeskonna juurde, kuid ta ei teinud meiega koos trenni. Üleminek ei ole veel lõplikult tehtud, kuid see on lähedal.»

Viimaste Hispaania ja Inglismaa meediast tulnud teadete kohaselt on kindel, et Di Mariast saab Manchester Unitedi mängija. Kui veel eile räägiti, et Di Maria vahetab meeskonda 70 miljoni euro eest, siis nüüdseks on väidetavalt küsitav summa kerkinud 94 miljoni euroni.

Eile õhtul teatas Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna siseeluga hästi kursis olev The Guardiani ajakirjanik Daniel Taylor, et Di Maria eest küsitav summa on on seni räägitust tunduvalt suurem. Seejärel on ka Sky Sports ja Daily Mail teatanud, et argentiinlase eest küsitakse 94 miljonit eurot.

Viimaste spekulatsioonide kohaselt otsustas Real küsitavat summat suurendada, kuna klubi president Florentino Perez soovib sel suvel ikkagi meeskonda tuua veel ka AS Monacos palliva Kolumbia koondise ründestaari Radamel Falcao.

26-aastane Di Maria on alates 2010. aastast kuulunud Madridi Reali ridadesse, enne seda pallis ta Lissaboni Benficas. Real maksis toona Di Maria eest 25 miljonit eurot. Argentiinlane osutus Realis üleliigseks, kui sel suvel liitusid tiimiga James Rodriguez ja Toni Kroos.

Ajalehe AS teatel oli rahulolematu ka Di Maria, kuna tema eelmise aasta teenistuseks oli 3,5 miljonit eurot ja sellega ei mahtunud ta Reali meeskonna sees kümne suurema palgaga mängijate sekka. Sel suvel pakkus Real talle uut lepingut ja mehe aastapalgaks oleks olnud 5 miljonit eurot. ASi teatel on ManU valmis talle pakkuma aga 8 miljoni euro suurust aastateenistust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles