Kangert ja Jõeäär lõpetasid Vuelta teise etapi peagrupis

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert.
Tanel Kangert. Foto: AFP/SCANPIX

Täna sõideti Hispaanias Vuelta velotuuri teine 174,4 kilomeetri pikkune etapp Algecirasest San Fernandoni, kus Eesti jalgratturid Tanel Kangert (Astana) ja Gert Jõeäär (Cofidis) lõpetasid sõidu peagrupis.

Hispaania velotuuri tasamaisel teisel etapil hullasid sprinterid. Grupifiniši võitis 4.01,30-ga prantsuse rattur Nacer Bohuanni, kellele järgnesid sama ajaga sakslane John Degenkolb ja itaallane Roberto Ferrari. Sama aja said protokollis kirja 127 jalgratturit.

Mõlemad eestlased lõpetasid peagrupis: Tanel Kangert (Astana) oli 52. ja Gert Jõeäär (Cofidis) 96. kohal. Mõlemad mehed said võitjaga sama aja kirja.

Üldliidriks kerkis 4.15,43-ga hispaanlane Alejandro Valverde. Kangert asub üldarvestuses 64. kohal, kaotades liidrile 30 sekundit. Jõeäär on 145. positsioonil, kaotades Valverdele ühe minuti ja 12 sekundit.

Homne 188 kilomeetri pikkune etapp on pisut mägisem, ületada tuleb neli kolmanda kategooria tõusu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles