Raul Must asub homme sulgpalli MMil võistlustulle

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Andres Haabu

Eesti sulgpallur Raul Must peab homme algaval sulgpalli MMil esimese mängu kell 11.30 maailma 17. reketi Hiina Taipei sportlase Tien Chen Chou vastu.

Esmaspäeval, 25. augustil Taanis, Kopenhaagenis algavale sulgpalli MMile kvalifitseerus Eesti sportlastest ainsana Raul Must. Loos tõi Mustale juba esimeses ringis tugeva vastase, maailma kahekümne parima sulgpalluri hulka kuuluva Tien Chen Chou. 

«Omavahel me eelnevalt kohtunud pole, kuid tean, et ta mängib tugeva rünnakuga ja kiires tempos. Edu võiks tuua ründav mäng ja samas terve väljaku hästi ära kasutamine, pannes ta võimalikult palju liikuma. Kindlasti pean proovima ka enda tugevust - mängu võrgu piirkonnas,» rääkis Must. Eestlane astub väljakule võistluste avapäeval kell 11.30 algavas mängus.

Maailmameistrivõistluste eel on Must jõudnud heasse vormis, võites nädal varem toimunud Bulgaria Eurasia Open turniiri. «Ettevalmistus on sujunud hästi ja vorm on liikunud tõusujoones. Tugevale treeningtsüklile on järgnenud vajalik puhkus ja võistlus, kus sain ennast lahti mängida ning võistluspingega olukorras proovile panna,» kommenteeris Must.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles