ManU ei suutnud tänavuse hooaja teises mängus võiduarvet avada

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi mängija Antonio Valencia ja Sunderlandi mängija Patrick van Aanholt palli pärast võitlemas.
Manchester Unitedi mängija Antonio Valencia ja Sunderlandi mängija Patrick van Aanholt palli pärast võitlemas. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal ei saa oma juhendatava jalgpalliklubi soorituste üle tänavusel hooajal siiani rõõmustada: nimelt mängis Manchester United Inglismaa kõrgliiga hooaja teises kohtumises Sunderlandiga 1:1 viiki.

17. mänguminutil viis Juan Mata Manchester Unitedi kohtumist juhtima. 30. minutil suutis Jack Rodwell nurgalöögist mängu 1:1 viigistada.

Tänase mänguga avas Manchester united ühtlasi ka oma punktiarve ning asub nüüd liigatabelis 13. kohal. Sunderlandil asub kahe viigiga 11. positsioonil.

Premier League’i avavoorus kaotas Manchester United 1:2 Swansea jalgpalliklubile.

Manchester Unitedi algkoosseis: De Gea, Jones, Smalling, Blackett, Valencia, Cleverley, Fletcher, Mata, Young, Rooney, Robin van Persie

Varus: Amos, M. Keane, James, Kagawa, Hernandez, Welbeck, Januzaj

Sunderlandi algkooseis: Mannone, Vergini, van Aanholt, Brown, O’Shea; Cattermole, Larsson, Rodwell, Buckley, Wickham, Fletcher

Varus: Pantilimon, Jones, Bridcutt, Gomez, Altidore, Mavrias, Roberge

Samal ajal kohtusid omavahel ka Tottenham ja Quees Park Rangers ning Hull City ja Stoke City. Tottenham purustas tulemusega 4:0 Queens Park Rangersi, Hull City ja Stoke City tegid 1:1 viigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles