Postimees Hispaanias: Dorbek Senegali alistamisest: teisel poolajal oli mäng meie kontrolli all

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Dorbek mängus Argentunaga.
Gert Dorbek mängus Argentunaga. Foto: Nuevoalcarria

Hispaanias Guadalajaras mitmete MMiks valmistuvate meeskondae osavõtul peetaval turniiril avas Eesti täna võiduarve, kui sai 74:61 revanši Senegalilt, avamängu oli Eesti kaotanud 70:74. 13 punkti visanud Gert Dorbek ütles, et alates kolmandast veerandajast hakkasid asjad toimima ja mäng saadi enda kontrolli alla.

«Eks väsimus on ikka kontides, pole sel aastal ju väga mänginud veel. Samas, pikkadel on siin vähe suurem koormus, tagumistest pole keegi vist 30 minutit mängus väljakul viibinud ja väga suurt koormust pole olnud,» rääkis Dorbek pärast Senegali alistamist.

«Täna tegutsesime võrreldes eelmise Senegali mänguga taktikaliselt paremini. Avakohtumise eel ei teadnud ju vastasest suurt midagi, nüüd oli nendest mingi pilt ees ja veidi lihtsam mängida.»

Eesti kaotas avapoolaja 29:35 ja tundus, et kuum saal ning kolmas mäng turniiril ei luba täna võitu jahtida. Ent pärast riietusruumist tulemist haarati mänguohjad enda kätte. Senegal suutis kolmandal veerandajal visata 8, Eesti 26 punkti. «Ei oskagi öelda, kust need jõuvarud tulid. Saime palju vabaviskeid ja kolmesed kukkusid samuti sisse, kaitses saime ka pidama,» kommenteeris Dorbek.

«Teine poolaeg oli kindlalt meie kontrolli all.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles