Messi ei lasknud mustal kassil end segada

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: SCANPIX

Jalgpalli maailmameistrivõistluste parimaks mängijaks valitud Lionel Messi jätkab väravasoonel ka koduliigas - hooaja avamängus lõi ta kaks tabamust, kui Barcelona alistas 3:0 Elche.

Nagu katalaanidele kombeks, siis viiakse mäng kiiresti vastaste värava lähistele ja hakatakse neid kohe mängu algusest peale terroriseerima. Enne kui Messi oma pidu pidama sai hakata, kuulus areen aga ühele teisele tegelasele - platsi vallutas must kass, keda enne mänguga jätkamist mööda väljakut koguni kaks minutit taga aeti, vahendab Soccernet.ee.

42 minutit pidi lühikest kasvu argentiinlane oma hooaja esimest väravat ootama ja siis see tuli. Paar minutit hiljem jäi aga Barcelona kümnekesi, kui Messi koondisekaaslane Javier Mascherano punase kaardi sai. Kohe vaheaja järel kahekordistas Barca eduseisu Munir El Haddadi ja lõppskoori tõi oma fantastilise väravaga tabloole taas Messi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles