Kvitova võitis viimase US Openile eelneva turniiri

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petra Kvitova.
Petra Kvitova. Foto: SCANPIX

Tänavusel suvel Wimbledoni tenniseturniiril triumfeerinud tšehhitar Petra Kvitova (WTA 4.) võitis viimase US Openile eelneva New Havenis toimuva WTA tenniseturniiri Connecticut Openi, alistades finaalis Slovakkia tennisisti Magdalena Rybarikova (WTA 43.) kahes setis 6:4 ja 6:2.

Kvitova servis kohtumises Rybarikova vastu kolm ässa ja tegi ka kolm topeltviga. Rybarikova ei servinud seevastu ühtegi ässa ja tegi ühe topeltvea. Kvitova murdis neli vastase servigeimi, Rybarikova murdis ühe tšehhitari pallingu.

«Ma mängisin väga kindlalt. See võit on kindlasti vajalik enne US Openit,» rääkis Kvitova pärast võitu. «Mul on enda üle hea meel, et ma nii hästi finaalis mängisin. Loodetavasti suudan ma sama teha ka US Openil,» lisas ta.

Kvitova võitis ka 2012. aastal New Havenis toimuva WTA turniiri. Eelmisel aastal kaotas Kvitova samal turniiril finaalis Simona Halepile.

Kvitova läheb täna algaval US Openil avaringis vastamisi prantslanna Kristina Mladenoviciga (WTA 73.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles