Liisi Risti tabas Rootsis ebaõnn

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Rist.
Liisi Rist. Foto: Eesti Jalgratturite Liit

Eesti naisjalgratturite maanteekoondis osales eile Rootsis toimunud maailmakarikaetapil, kus ainsa koondislasena jõudis finišisse Liisa Ehrberg.

Eesti koondise rivistuses asus stardijoonele viis Eesti naisratturit, Liisa Ehrberg, Krista Karing, Kristel Koort, Daisi Rist ja Liisi Rist.

Rist kirjutas sõidujärgselt oma blogis, et üks kaasvõistlejatest üritas temast mööduda, kuid tõmbas lenksuga Eesti ainukese naisprofiratturit pikali. «Kõige labasemas kohas, kõige labasemal momendil otsustab üks tüdruk minust paremalt mööduda, aga nii lähedalt, et sõitis oma lenksu täpselt minu lenksu alla. Kiirus 43 km/h, pulss 191 ja kilakikolaki maandun peaga vastu asfaldit,» kirjeldab Rist juhtunud sündmusi.

Järgmisel aastal profileeri siirduv Ehrberg lõpetas sõidu grupis, mis kaotas võidu teeninud Chantal Blaakile 10 minutit ja ja 56 sekundit, olles sellega ainuke Eesti naisrattur, kes sõidu lõpetas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles