Van Gaal: ManU ei mängi piisavalt hästi

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal.
Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal pole oma juhendatava klubiga tänavuse hooaja alguses üldse rahul ning tema sõnul polnud eilne 1:1 viik Sunderlandiga klubile vastuvõetav.

«Meil on praegu tabelis üks punkt ja see pole Manchester Unitedi jaoks piisav,» nentis van Gaal. «Me peame väga palju tööd tegema. Mängijad olid pärast mängu väga pettunud, sest nad arvasid, et nad suudavad selle kohtumise võita,» lisas ta.

Van Gaali sõnul ei mängi Manchester United hetkel piisavalt hästi. «Ma ei saa öelda, kui kaua meie klubil aega läheb, et tulemused paraneksid. Kui me aga järgmise kohtumise võidame, siis tuleb enesekindlus tagasi,» rääkis Manchester Unitedi peatreener. «Ma loodan, et meie tulemused parandevad,» lisas ta.

Premier League’i avavoorus kaotas Manchester United 1:2 Swansea jalgpalliklubile. Eile mängis Manchester United Sunderlandi jalgpalliklubiga 1:1 viiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles