Peaminister Taavi Rõivas võõrustas Eesti ja Soome Autospordi Liidu juhatuse liikmeid

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas ja Juhani Pakari
Taavi Rõivas ja Juhani Pakari Foto: Timo Anis

Möödunud nädalal külastas Eestit Soome Autospordi Liidu juhatus. Ühise töökoosoleku käigus arutati erinevaid koostöövorme, mis aitaksid kaasa autospordi ja autonduse arengule mõlemas riigis. Üheskoos külastati ka Stenbocki maja, kus mõlema riigi delegatsiooni võttis vastu peaminister Taavi Rõivas.

Delegatsioonide, mida Soome poolt juhtis Soome Autospordi Liidu president Juhani Pakari ja Eesti poolt Eesti Autospordi Liidu president Ari Vatanen, kohtumisel peaminister Taavi Rõivasega vesteldi vabas vormis erinevatel teemadel ja peaminister tutvustas külalistele Stenbocki maja ning selle ajalugu.

Sellele järgnenud ühisel töökoosolekul oli teemaks kahe riigi autospordialane koostöö. Eeskätt keskenduti erinevate takistuste ületamisele, muuhulgas toodi välja erinevad tehnilised tingimused ja reeglid, mida on eesmärk tulevikus rohkem ühtlustada. Lepiti kokku, et edasi minnakse alade põhiste töörühmade moodustamisega, et teemadele konkreetsemalt keskenduda. Ühtlasi olid mõlemad delegatsioonid ühisel arvamusel, et sellised kohtumised kahe naaberriigi autospordi eestvedajate vahel võiks olla iga-aastased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles