Atletico peatreener sai kohtuniku müksamise eest ülikarmi karistuse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Simeone (paremalt teine) vaidleb kohtunikega.
Diego Simeone (paremalt teine) vaidleb kohtunikega. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalliliidu distsiplinaarkomisjon karistas Madridi Atletico peatreenerit Diego Simeonet kohtuniku müksamise eest kaheksa mängu pikkuse juhendamiskeeluga.

Simeone pani abikohtunikule käe külge reedel peetud Superkarika finaali kordusmängus, mille Atletico võitis 1:0 ja tagas ühtlasi sellega karikavõidu. Mängu peakohtunik saatis abikohtunikule käe kuklale pannud Simeone selle eest ka tribüünile.

Distsiplinaarkomisjoni teatel jagunes Simeonele määratud juhendamiskeeld järgnevalt - neli mängu kohtuniku puudutamise eest, kaks mängu protesteerimise eest, üks mäng kohtuniku otsuse peale sarkastiliselt aplodeerimise eest ja üks mäng selle eest, et argentiinlane võttis pärast eemaldamist koha sisse tribüüni esireas, mitte ei lahkunud staadioni siseruumidesse.

Simeone vihastas kohtuniku peale, kuna Atletico mängijat Juanfrani ei lubatud pärast vigastuse tohterdamist tema arvates piisavalt kiiresti tagasi väljakule. Peatreeneri karistuse ajal juhendab Atleticot platsi ääres abitreener German Burgos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles