Eesti alistas Senegali väsimuse ja kuumuse kiuste

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reinar Hallik.
Reinar Hallik. Foto: Mihkel Maripuu

Hispaanias Guadalajaras peetaval turniiril avas Eesti korvpallikoondis võiduarve pühapäeval, kui jagu saadi MMiks valmistuvast Senegalist, kellele turniiri avamängus jäädi alla 70:74. Korduskohtumises kaotas Eesti küll poolaja 29:35, ent mäng võideti 74:61. Suurima panuse andsid Reinar Hallik, kes tõi 21 punkti, ja Gert Dorbek, kelle arvele jäi punkte 13.

«Poolajapausil rääkisime oma vigadest – mida me peame teisiti tegema,» rääkis Hallik. «Rahulikumalt tuli veidi võtta. Visked läksid ka sisse, eelmises mängus ju viskasime nagu sedasamust vastu seina. Nende pikad välja väga ei tulnud ja saime hästi visata,» lisas Hallik, tunnistades, et on pärast kolme kohtumist üsna väsinud. «Päris tühi tunne on, aga eks emotsiooni pealt ka panime teisel poolajal,» lisas ta.

Pärast poolaega tundus, et kuum saal ning kolmas mäng turniiril ei luba võitu jahtida. Ent pärast riietusruumist tulemist haarati mänguohjad enda kätte. Senegal suutis kolmandal veerand­ajal visata kaheksa, Eesti 26 punkti. «Ei oskagi öelda, kust need jõuvarud tulid,» kommenteeris Dorbek. «Tegutsesime võrreldes eelmise Senegali mänguga taktikaliselt paremini. Avakohtumise eel ei teadnud ju vastasest suurt midagi, nüüd oli nendest mingi pilt ees ja veidi lihtsam mängida.»

Turniiri viimases kohtumises alistas Eesti samuti MM-finaalturniiril osaleva Egiptuse 61:54.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles