Balotelli: Inglismaalt lahkumine oli viga

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

Hiljuti Itaalia tippklubist AC Milanist Liverpooli jalgpalliklubisse siirdunud Itaalia koondise ründaja Mario Balotelli tunnistas, et Inglismaal mängitava jalgpalli tase on Itaalia omast parem ning Inglismaalt lahkumine oli viga.

«Mul on hea meel Inglismaal tagasi olla, sest siit lahkumine oli viga,» kirjutas Balotelli Liverpooli koduleheküljel. «Ma tahtsin minna Itaaliasse mängima, aga siis sain aru, et see oli viga. Inglismaa jalgpall on üldjoontes parem. Inglismaa jalgpall on ilus,» lisas ta.

Liverpooli fännid võtsid Balotelli soojalt vastu, mis üllatas jalgpallurit. «Ma ei oodanud, et nad mind nii hästi vastu võtavad, sest kui ma Liverpooli vastu mänginud olen, siis nad pole minuga hästi käitunud,» rääkis Balotelli. «See on aga normaalne, sest see on jalgpall,» lisas ta.

Enne AC Milani siirdumist mängis Balotelli Manchester Citys ning tuli 2012. aastal ka City ridades Inglismaa meistriks. Kokku on Balotelli auhinnakapis praeguseks juba lisaks Inglismaa tiitlile kolm Itaalia meistrikulda ja üks Meistrite liiga tiitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles