Vassiljev uuest klubist: usun, et suudan neid aidata

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev
Konstantin Vassiljev Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev kuulub tänasest Poola kõrgliigaklubi Gliwice Piasti meeskonda. 30-aastane jalgpallur on uue klubiga väga rahul ning tema sõnul käib Lõuna-Poola klubis väga professionaalne töö.

«Esialgu on ainult positiivsed emotsioonid,» ütles Vassiljev Postimehele. «Sain kohe aru, et klubi on minust väga huvitatud ja läbirääkimised kaua ei kestnud. Töö tehti siin ära kiiresti ja kvaliteeselt.»

Vassiljev sõlmis Piastiga lepingu üheks hooajaks. «Mängin selle aasta ära ja siis vaatame edasi,» kommenteeris Vassiljev, kes viimased kolm hooaega kuulus Permi Amkari hingekirja. Uue klubi eest võib Vassiljev väljakule tulla juba reedel, kui vastamisi minnakse Bydgoszczi Zawiszaga. Piast asub liigatabelis kuue vooru järel kolme punktiga eelviimasel ehk 15. kohal, Zawisza on samade punktidega kohe nende ees 14. positsioonil.

Piastil on hetkel kirjas kolm viiki ja kolm kaotust ning Vassiljev loodab klubi võimalikult kiiresti esimese võiduni aidata. «Ilmselt pole klubi oma hooaja algusega rahul ning ma usun, et suudan neid aidata. Reedel tahan juba väljakule tulla. Paberimajandusega tegeleb klubi ning reedeks peaks see korras olema,» rääkis Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles