Kangert tegi Vueltal kokkuvõttes korraliku tõusu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert (esiplaanil).
Tanel Kangert (esiplaanil). Foto: SCANPIX

Jalgratturite mitmepäevasõidul Vuelta tegi neljanda etapiga kokkuvõttes korraliku tõusu Astana tiimis sõitev Tanel Kangert, kes kerkis üldarvestuses 23. kohale. Tänase päeva eel hoidis Kangert 29. positsiooni.

Tänasel etapil teenis esikoha Saksamaad esindav John Degenkolb, kes edestas Vicente Reyensit Hispaaniast ja Michael Matthewsi Austraaliast. Kangert tuli täna ple finišijoone peagrupis ja sai 46. koha. 186. koha saanud Gert Jõeäär kaotas võitjale 16.55.

Matthews jätkab üldarvestuses liidrina ning tema edumaa teisel kohal oleva Kolumbia ratturi Nairo Quintana ees on 8 sekundit. Kolmas on hispaanlane Alejandro Valverde, kes kaotab liidrile 15 sekundiga. 23. kohal olev Kangert kaotab liidrile 45 sekundiga. Cofidise rattur Gert Jõeäär hoiab kokkuvõttes 163. positsiooni, kaotust liidrile on kogunenud 21.50.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles