Venemaa liiga liider Zenit kindlustas pääsu Meistrite liiga põhiturniirile

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hulk (paremal) kohtumises Liege Standardi vastu.
Hulk (paremal) kohtumises Liege Standardi vastu. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liiga play-off’is tagas esimesena pääsu põhiturniirile Venemaa tipptiim St. Peterburi Zenit, kes alistas kahe kohtumise kogusummas 4:0 belglaste Liege Standardi. Tänases korduskohtumises teenis Zenit koduväljakul 3:0 võidu.

Venelaste ridades sai täna kaks tabamust kirja Brasiilia koondise ründaja Hulk (54. ja 58. minut), ühe värava lõi veel Venezuela koondise ründaja Salomon Rondon (30. minut). Zenit jäi 44. minutil arvulisse vähemusse, kui teise kollase kaardi teenis Viktor Faizulin, 89. minutil seisud võrdsustusid, kui väljakult saadeti ära Ricardo Faty.

Mullu Venemaa meistrivõistlustel hõbemedalid võitnud Zenit on tänavust hooaega koduliigas alustanud suurepäraselt, kui võidetud on kõik viis kohtumist ja 15 punktiga hoitakse tabelis kindlalt esikohta.

Venemaa klubidest osaleb tänavu Meistrite liiga põhiturniiril ka mullune meister Moskva CSKA. Põhiturniiri alagrupid loositakse 28. augustil Monacos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles