Magnus Pehrsson lubab Rootsi vastu teha kuus vahetust

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrsson.
Magnus Pehrsson. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson avaldas eile 23 mängija nimed, kes said koondisekutse eelseisvateks mängudeks Rootsi ja Sloveeniaga. Pehsson kinnitas, et kasutab sõpruskohtumises rootslaste vastu ära kõik kuus vahetust, kuna tahab esimeseks valikmänguks sloveenidega saada võimalikult hea pildi mängijate hetkevormist.

Väikese üllatusena jäi seekord koondisest välja Tarmo Kink, kes pole endale suve jooksul koduklubi leidnud ning ei jätnud ka mängus Tadžikistaniga endast kuigi head muljet. «Kutsusin meeskonda 23 meest, kes on minu meelest praegu parimas vormis,» rääkis Pehrsson. «Tarmo on küll kogenud mängija, kuid ta on üks nendest, kes pole endale koduklubi leidnud. Lisaks ei jätnud ta kevadel endast väga head muljet. Tema positsioonil on meil praegu ka paremaid mehi kasutada.»

8. septembril mängib Eesti esimeses EM-valikmängus kodus Sloveeniaga, neli päeva varem kohtutakse kontrollmängus Rootsiga. «Kasutame esimest mängu viimase lihvina enne väga tähtsaid kohtumisi. Lähme mängima võimalikult tugeva meeskonnaga, kuid kinnitan, et kasutan ära kõik kuus vahetust,» selgitas Pehrsson. «Pean kasutama seda võimalust, et saada mängijatest võimalikult hea ülevaade.»

Koondisekutse eelseisvateks mängudeks said Mihkel Aksalu, Sergei Pareiko, Pavel Londak, Artjom Artjunin, Alo Bärengrub, Enar Jääger, Ken Kallaste, Ragnar Klavan, Igor Morozov, Artur Pikk, Taijo Teniste, Ilja Antonov, Aleksandr Dmitrijev, Gert Kams, Joel Lindpere, Karol Mets, Konstantin Vassiljev, Martin Vunk , Henri Anier, Rimo Hunt, Henrik Ojamaa, Ats Purje ja Sergei Zenjov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles