Legia saatis Meistrite liigast välja langenud Celticule iroonilise tervituse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Glasgow Celtic tänavu Meistrite liiga põhiturniirile ei pääsenud.
Glasgow Celtic tänavu Meistrite liiga põhiturniirile ei pääsenud. Foto: SCANPIX

Mängukeelu all olnud mängija kasutamise tõttu jalgpalli Euroopa Meistrite liiga kohtumises Glasgow Celticu vastu tehnilise kaotuse saanud Varssavi Legia ei jätnud šotlastele nina alla hõõrumata seda, et nood järgmises ringis Maribori vastu ikkagi konkurentsist langesid.

Legia ametlik Twitteri-konto teatas pärast Maribori 1:0 võidu ja edasipääsuga lõppenud korduskohtumist lakooniliselt «footballwon» ehk «jalgpall võitis». Poolakad olid kahe mängu kokkuvõttes Celticust kindlalt 6:1 paremad, ent korduskohtumises kasutati klubi ametniku eksimuse tõttu Bartosz Bereszynskit, kes poleks tohtinud mängukeelu tõttu platsile joosta.

UEFA määras Legiale 0:3 kaotuse ja nii kadus Poola meisterklubil võimalus Meistrite liiga põhiturniiri kohta püüda. Ehkki Legia apelleeris otsuse ja pöördus ka Celticu poole palvega pidada kordusmäng, lükkasid šotlased selle idee tagasi. Poolakatele ei andnud õigust ka spordikohus.

Kuna mõlemad meeskonnad jätkavad mänge Euroopa liigas, pole võimatu, et nad loositakse seal taas kokku. Celtic pääses otse alagrupiturniirile, Legia peab selleks jagu saama Kasahstani meeskonnast Aktobest. Avamäng võideti võõrsil 1:0, korduskohtumine peetakse Varssavis homme õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles