Di Maria avalik kiri fännidele: mind sunniti valedega Realist lahkuma

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angel Di Maria.
Angel Di Maria. Foto: SCANPIX

Eile ametlikult Manchester Unitediga liitunud Argentina ründaja Angel di Maria kirjutas senise koduklubi Madridi Reali fännidele avaliku kirja, kus sõnas, et ta sunniti Realist valede tõttu lahkuma.

«Kahjuks pean ma lahkuma, kuid tahan selgeks teha, et see polnud kunagi mu soov,» teatas di Maria Hispaania spordilehes Marca avaldatud kirjas. «Olen alati tahtnud areneda. Pärast «La Decima» võitu läksin MMile lootuses, et saan uue lepingu. Seda aga ei tulnudki,» viitas di Maria kevadel Realiga võidetud Meistrite liiga karikale, mis oli klubile läbi aegade kümnes.

«Mulle öeldi palju asju ja valetati palju. Nad tahtsid jätta muljet, et mina soovin klubist lahkuda, kuid see polnud nii. Tahtsin vaid ausat kohtlemist. Hindan elus paljusid asju ning enamikul neist pole mu palgasummaga mingit pistmist. Loodetavasti arenen Manchester Unitedis edasi, sest see on üks maailma suuremaid klubisid ja soovin siin ajalugu teha,» kirjutas di Maria.

United maksis argentiinlase eest Realile 75 miljonit eurot. Tegemist on kõigi aegade kalleima üleminekuga Inglismaa klubisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles