Button: Hamiltoni ebaõnn on uskumatu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Jenson Button.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Jenson Button. Foto: SCANPIX

Lewis Hamiltoni endine tiimikaaslane Jenson Button avaldas arvamust, et tema kaasmaalast vormel-1 sarja viimastel etappidel saatev ebaõnn on uskumatu.

«Tunnen Lewisele kaasa, ta oli Spas ju liidrikohal,» kommenteeris Button Mercedese sõitjate kokkupõrget viimasel etapil. «Ma pole kunagi näinud, et keegi kaotaks ebaõnne või teiste eksimuste tõttu nii palju punkte nagu Lewis paaril viimasel etapil. «Hämmastav, eriti kui sul on auto, mis on teistest nii selgelt üle. Nad peaksid igal etapil kaks esimest kohta võtma,» viitas Button Mercedeste kiirusele.

«Aga selle asemel loovutavad nad punkte paremale ja vasakule. Nad tulevad meistriks, aga palju napimalt kui võiks,» lisas ta. Samas leiab Button, et Hamilton on end hooaja jooksul väga hästi ülal pidanud. «Lewis on jätnud endast paari kehva tulemuse järel meedias väga hea mulje. Ta on inimesena kindlasti arenenud ja oskab saatuselööke vastu võtta. Loodetavasti juhtunu vaid kasvatab tema sihikindlust.»

Buttoni meelest oli Spa avariis selgelt süüdi Hamiltonile tagant otsa sõitnud Nico Rosberg, kes sai etapi järel teisena poodiumile tõustes kuulda kõva vilekoori. «Kindlasti vaatab Nico tagantjärgi olukorda ja mõtleb – mis mul küll arus oli? Mul isiklikult oleks väga raske taluda, et mind välja vilistatakse. Ma ei sõida selleks, et mind armastataks, aga tahan pakkuda head vaatemängu ja olla ühtlasi hea inimene. Mõnda teist väljavilistamine ehk ei häiriks, aga mind vägagi,» arutles Button.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles