Man Unitedi suvine ost võib hoopis aastaks vangi minna

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcos Rojo.
Marcos Rojo. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi suvine ost Marcos Rojo ei saa tuleviku pärast rõõmustada, sest kodumaal Argentinas võib teda oodata vanglakaristus.

Nimelt tähistas Rojo 2010. aastal Buenos Aireses üleminekut Moskva Spartakist Estudiantesesse, kui sattus sõnelusse oma naabri Juan Pablo Gomeziga. Vaidluse lõpetuseks lõi Rojo väidetavalt Gomezile pudeliga vastu pead, põhjustades käe- ja näovigastusi.

Rojo pidi seoses toimunuga kohtu ette astuma 2012. aasta oktoobris ja uuesti tänavu mais. Prokurör Marcelo Romero ootab kohaliku meedia väitel aga endiselt Rojo kaitsjate vastust selles osas, kas mees tunnistab end ise süüdi või mitte. Süüdimõistmise korral võib jalgpallurit ees oodata kuni aastane vanglakaristus.

Ootel on endiselt ka United, sest Rojo, kelle eest maksti Estudiantesele 16 miljonit naela, pole siiani kätte saanud oma tööluba. Argentiinlane sõlmis Manchester Unitediga viieaastase lepingu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles