Sensatsiooniline üleminek lähedal: Reali keskväljastaar on liitumas Bayerniga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xabi Alonso (paremal).
Xabi Alonso (paremal). Foto: SCANPIX

Eile teatas Hispaania jalgpallikoondise pikaaegne mängumees Xabi Alonso, et koondise eest teda enam mängimas ei näe. Vaid mõned tunnid hiljem jõudis avalikkuse ette uudis, et Madridi Reali poolkaitsja on üllatuslikult siirdumas Müncheni Bayernisse.

Bayernil on tänavuse hooaja alguses keskväljal mitmeid probleeme ja seetõttu soovitakse sinna täiendust. Pikalt on teatavasti vigastusega väljas Javi Martinez ning traumade küüsis on ka Thiago Alcantara ning Bastian Schweinsteiger, lisaks müüdi Toni Kroos suvel just Reali.

Praeguseks on teatanud nii Sexta TV, Radio Cope, Radio Marca ning ajalehe AS internetiväljaanne, et Real on valmis Alonsost loobuma ja müüma ta Bayernile. Veel lisatakse, et Saksamaa klubi on valmis täitma ka Alonso suurt palgasoovi, milleks on 10 miljoni euro suurune aastateenistus.

Real on sel suvel juba müünud poolkaitsja Angel Di Maria Manchester Unitedile. Kuna lisaks Kroosile toodi sel suvel meeskonda ka James Rodriguez, siis peetakse Alonso lahkumist tõenäoliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles