Neljapaat jõudis MMil finaali

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2013. ja 2014. aastal sõitsid neljapaadis koos Kaspar Taimsoo (paremal), Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap. Tänavuse hooaja esimeseks MK-etapiks istutakse peaaegu samas koosseisus taas ühte paati - Raja asemel on koosseisus Joosep Laos.
2013. ja 2014. aastal sõitsid neljapaadis koos Kaspar Taimsoo (paremal), Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap. Tänavuse hooaja esimeseks MK-etapiks istutakse peaaegu samas koosseisus taas ühte paati - Raja asemel on koosseisus Joosep Laos. Foto: Fred Killing

Amsterdamis toimuval sõudmise MMil tuli täna veele taas Eesti paarisaeruline neljapaat, kui kavas olid poolfinaalsõidud. Eesti võistkond koosseisus Kaur Kuslap, Allar Raja, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo sõitis esimeses poolfinaalis ning pääses kolmandana finaali.

Eesti alustas rahulikult, 500 meetri peal oli liider Venemaa, Eesti oli viies. Kõik kuus paati olid vähem kui sekundi sees. Poole maa peal oli Eesti paatkond ikka viies, sekundiga liidrist Venemaast taga.

1500 meetri peal Venemaa edu sulas ja teised möödusid neist. Eesti oli 500 meetrit enne lõppu kolmas, kaotades 0,7 sekundit esimeseks tõusnud Suurbritanniale.

Finišisse jõudsid eestlased kolmandana ja tagasid seega finaalikoha. Esimesena sai edasi Suurbritannia (05.46,040), teine oli Saksamaa paatkond (05.46,940). Eesti aeg oli 05.48,590.

Finaal peetakse laupäeval kell 16.03.

Teisest poolfinaalist said edasi Ukraina, Hiina ja Šveits. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles