Raul siirdub Madridi Realist Inglismaale?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul
Raul Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi elav legend Raul soovib väidetavalt sel suvel klubist lahkuda ning Inglismaale siirduda.

Inglismaa meistriliiga klubidest on elavaimat huvi üles näidanud Tottenhami Hotspur, ning kuigi mitmed Euroopa klubid huvituvad samuti 33-aastasest endisest Hispaania koondise ründajast, soovivat ta ise mängida mõnes Londoni klubis, seega on Tottenhamil kõikide teiste ees paras eelis, vahendab Daily Mail.

Briti meedia andmetel soovis Rauli enda juurde meelitada ka endise Inglismaa koondise peatreeneri Steve McClareni juhendatav Wolfsburg, kuid Raul tahab karjääri Inglismaal lõpetada ja seetõttu andis ta Saksamaa klubile eitava vastuse.

«Temasuguse mängija vastu on alati suur huvi, aga enne ei juhtu midagi, kuni Madridi Real lubab tal lahkuda,» sõnas Rauli agent Barry O’Connor.

Raul on Madridi Reali põhimeeskonnas mänginud 1994. aastast, osaledes erinevate liigade peale 722 kohtumises ning lüües 311 väravat.

Ta on ka Hispaania koondise suurim väravakütt, olles löönud 102 kohtumisega 44 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles